Swedish Stockings

Visste du at hvert år blir to milliarder nylon-strømper produsert, brukt et par ganger, for så å bli kastet i søpla?

Linn Frisinger og Nadja Forsberg fra Sverige ville endre på dette, og slik ble Swedish Stockings til.

Produksjon og bærekraft

Flesteparten av strømpebuksene du får kjøpt i butikk i dag, er laget av miljøskadelig nylongarn som slipper ut store mengder co2 ved produksjon. I tillegg, lages de kun for å brukes et par ganger før de er ment til å kastes i søpla.

Swedish Stockings derimot, lager strømpene sine av resirkulert nylon. Produksjonen deres er mye mer miljøvennlig enn de vanlige strømpebuksene. De bruker veganske og miljøvennlige fargestoffer, i tillegg til at de sparer miljøet for masse vann ved å bruke resirkulert garn. Fabrikkene strømpene lages i bruker energi fra solcellepaneler, og fornybar energi fra en verifisert tredjepart. Alt av papir og plastikk er resirkulert, og rester fra produksjonen blir brukt til å lage prøver.

Strømpene blir produsert, pakket og sendt fra Italia. De har valgt Italia, ikke bare fordi de er kjent for kvalitet, men fordi fabrikken de jobber med der har veldig høye etiske standarder.

Hvorfor har Rippleway valgt Swedish Stockings?

Fordi Swedish Stockings leverer fantastiske design, tar miljøet på alvor og lager strømper ment til å vare lenge. De er transparente og åpne om produksjonen sin, leter alltid etter nye måter å være enda mer miljøvennlige på og det er akkurat hva “do it the Ripple Way” handler om.

TILBAKE TIL PRODUKTENE