Seljak Brand

Om

Seljak startet i 2016 med at  to Australske søstre drømte om en verden uten avfall. De ville starte å produsere noe i med en lukket sirkel av ressurser, og valget falt på ull.

I dag samarbeider de med Australias eldste ullfabrikk. Derfra får de avfall i form av merinoull fra produksjon av f.eks møbelstoffer og annet. Ulla blir kvernet opp, spunnet til nye tråder, og et Seljak pledd inneholder minimum 70% resirkulert merinoull. De resterende 30% er en blanding av andre fibre som mohair, bomull og Alpaca og litt polyester for holdbarhet.

Hvorfor har Rippleway valgt Seljak?

Fordi pleddene er selve åpenbaringen av det vi tror på, at de aller fineste tingene kommer fra gode, bærekraftige, etiske og kreative kilder, laget av modige folk som tør å satse. Når et pledd kan få hjertet til å gjøre et hopp av glede hver eneste gang du trekker det over fanget, og du vet at du aldri kommer til å kvitte deg med det, da er det et produkt for oss.

I tillegg varmer det vårt hjerte å vite at for hvert tiende pledd som selges, donerer Seljak et pledd til et asylmottak i Australia.