Rudolph Care

Historien

Andrea Rudolph var i 2006 gravid, og ble med i en studie laget av Greenpeace, som skulle måle nivået av kjemikalier i folks blod. Andrea var den nest yngste i testgruppen, og den med mest kjemikalier i blodet. Disse stammet i hovedsak fra skjønnhetsprodukter som hun var en flittig bruker av. Luksuriøse kremer, oljer og såper hadde satt sine spor i Andreas kropp, og hun var sjokkert og sint.

Slik startet søket etter produkter som både var rene og fri for giftige ingredienser, av høy kvalitet og som føltes luksuriøse samtidig som de hadde synlig positiv effekt på huden og ikke var skadelig for miljøet. Hun lette uten hell, og motivasjonen for å selv produsere noe hun kunne bruke, vokste frem.

Om Produktene

Rudolph Care ble det første hudpleiemerket i verden som hadde både økologisk Cosmos sertifisering Cosmos og Nordic Ecolabel. I dag har merket vokst seg stort, med både hudpleie, solserie og solbeskyttelse. Alle produktene er produsert i Danmark, og baseres hovedsakelig på oljen fra Acai-bæret fra regnskogen i Amazonas.

Hvorfor har Rippleway valgt rudolph care?

Helt enkelt fordi vi elsker alle produktene, og stoler på Rudolph. Vi bruker dem, opplever at de virker, pleier, lindrer og beskytter som de lover. Vi føler oss trygge på å anbefale produktene til dere kunder, og det kommer også stadig nye, spennende produkter. Vi opplever også at de aller fleste som introduseres for produktene, blir trofaste og tilbakevendende kunder som anbefaler produktene til sine kjente og kjære. Det er, slik vi ser det, de beste referanser en hudpleieserie kan ha.