Rippleway

Rippleway består av fysisk butikk på Teie Torg på Nøtterøy, og og nettbutikk. Vi er opptatt av bærekraft, design, kreativitet. Her finner du produkter som har fått hjertet vårt til å gjøre et lite hopp.

Her er vi, og litt om hva Rippleway står for.

Våre verdier er KUNNSKAP, ENDRING og TEFT. 

Kunnskap; Hva kan vi?  Vi kan velge inn, og sortere ut. Vi liker ordet HÅNDPLUKKET. Det ligger mange timers søking, lesing, sortering og en nøye utvelgelsesprosess bak alle merkene vi selger produkter fra. Vi kan etterhvert MYE om produksjon, materialer, klimaavtrykk og ulike måter å produsere på innenfor bransjen. Vi kan også mye om etikk, sertifiseringer, verdivalg og sosialt entreprenørskap.

Endring; Hvordan tilpasser vi oss?  Selv om våre leverandører er nøye utvalgt av oss, har vi stadige evalueringer på hvem og hva som skal være med oss videre. Folks kjøpevaner endrer seg i enorm hastighet, og vi jubler over at vår drømmekunde blir stadig mer bevisst på hva hun vil ha. Vi jobber for henne, og vi følger nøye med på at våre leverandører også endrer seg i takt med kravene som stilles fra dere.

Teft; Hvordan jobber vi, og hvor skal vi?  Vi er opptatt av forbrukermakt. Vi velger leverandører som på en eller flere måter gjør en forskjell. De produserer med respekt for mennesker, dyr og miljø. De støtter ofte kvinner, setter dem i stand til å tjene penger, sette mat på bordet, ta utdanning, eller å gi døtrene sine utdanning. De sparer ofte mennesker, dyr og klima for utslipp ved å velge rene materialer og bedre produksjonsmetoder.

Vi er også opptatt av favoritter. Vårt mål er at alle produkter vi selger er en investering i noe som vil berike hverdagen med skjønnhet, kvalitet og god energi.

Ikke alle kan gjøre alt. Ingen kan være perfekte, eller gjøre noe perfekt. Ikke de, leverandørene, ikke vi, butikkene, og ikke dere, kundene. Men om vi alle sammen husker å være bevisste på hvem som får pengene våre, da har vi fått til mye mener vi.

Ripple betyr ringvirkninger. Rippleway betyr for oss måten vi gjør ting på. Logoen vår er en en dråpe, og den skaper nettopp ringer. Vi endrer oss der det trengs, vi gleder oss over å velge gode produkter fra gode folk.

Vi har spennende planer og visjoner, og gleder oss til fremtiden. Deler du våre verdier, så bli med!

Do it the Ripple Way!