Rippleway

Rippleway består av fysisk butikk og nettbutikk. Vi selger mote, interiør og livsstilsprodukter fra leverandører som kombinerer kul stil og kvalitet, og samtidig tar ansvar for etikk og miljø. Vi tilbyr allerede fra starten av merkevarer som er store i Europa, men som vi er de første til å tilby på det norske markedet. Vi tilbyr mote til dame, i tillegg til produkter til barn, hjemmet og fritid. Hos oss finner du det du trenger for å bygge en personlig stil og holde deg oppdatert på de nyeste trendene.

Våre verdier er KUNNSKAP, ENDRING og TEFT. Vi tror på at økt kunnskap vil føre til endring. Vi vil bruke vår teft for det estetiske til å finne kule, stilfulle og fristende produkter. I tillegg stiller vi høye krav til etiske hensyn, miljøhensyn og kvalitet når vi velger ut produkter. Slik vil vi gi våre kunder kunnskapen om et bedre valg, og sørge for at det er tilgjengelig for dem.

Denne kunnskapen vil skape endring. Vi er ikke der enda at ethvert produkt vi tilbyr våre kunder har en optimal produksjonskjede bak seg, men det er dit vi vil, og det er dit vi skal. Inntil da er bedre bra nok, vi fokuserer på det positive ved å lede forbrukermakt mot gode valg, og vi vil gjøre det med et innslag av humor og glimt i øyet!

Vi fokuserer ikke på hvor liten en dråpe i havet er, vi fokuserer på ringvirkningene denne dråpen lager! Vi vil ha din dråpe, og til gjengjeld gir vi deg en fantastisk handel av fantastiske produkter med fantastisk kul stil.

Vi i Rippleway lover våre kunder at vi kontinuerlig vil søke verden over etter den til enhver tid optimale kombinasjon av det kule og det menneske -og miljøvennlige, og oppdatere oss fortløpende.