Fellesskapets Vilkår

Medlemskapet koster kr. 99 pr. mnd, med en innmeldingsavgift på 99,- ved oppstart. Dette kjøpes ved å velge produktet “medlemskap” i hovedmenyen på vår nettside, og legge dette i handlekurven. Medlemsavgiften trekkes fra ditt kort den 1. i hver måned. Medlemskapet kan tas i bruk så snart man har mottatt mail med inloggingsopplysninger.

Det er ingen oppsigelsestid for medlemskpet. Dersom man ønsker å melde seg ut, taper man eventuelle poeng registrert på sitt medlemsskap. Medlemmer har ikke krav på å få omgjort sine poeng til penger på noe tidspunkt, heller ikke ved utmelding.

Innlevering til felleskapet er bindende, man kan ikke kreve tilbake tidligere innleverte plagg eller gjenstander ved en senere anledning.

Dersom du har hjemmestrikkede/omsydde/redesignede plagg, kan du ta kontakt med oss for en mulig avtale om å kunne levere inn slike plagg.

Vi som jobber i butikken vil ikke kunne delta i noen forhandling om poeng ved innlevering av plagg til felleskapet. Dette er viktig for å bevare den gode stemningen vi har i butikken, og for å bevare den positive følelsen rundt gjenbruk.

Det er gjeldende poengsum som fremkommer av listen over hvilken poengsum ditt plagg utløser som avgjør dette. Denne listen kan du be om å få se hos oss i butikken før/ved innmelding, og du får senere tilgang til den via inlogging til ditt medlemskap.