Medlemskap

Vårt FellesSkap

Kjenner du behovet for å kvitte deg med det du ikke bruker lenger, og kun ha færre, fine plagg som passer akkurat deg og din stil, din fasong og dine behov? Du har kanskje egentlig hatt planer om å selge det, eller på en eller annen måte få igjen noe av verdi for disse tingene? Da er Fellesskapet noe for deg!

Vårt FellesSkap – Medlemskap

99 kr / måned og 99 kr i etableringsgebyr

Kategori:

HVA ER DET? Et medlemskap hvor du får anledning til å bytte inn de ekstra fine plaggene i skapet ditt som du ikke bruker. Du leverer inn plagg som holder den standarden som er satt i Kriterier for innlevering, i bytte får du poeng som blir registrert på ditt medlemskap. Disse poengene kan du bruke til å “kjøpe” de plaggene som andre har levert inn.

Jo flere medlemmer, jo mer har vi som er med i fellesskapet å velge og vrake i. Kriteriene for innlevering sikrer at standarden i vårt felles klesskap er høy, og at vi kan velge blant velholdte plagg som raskt finner nye eiere så utvalget fornyes.

HVEM PASSER DET FOR? Medlemskapet passer for deg som opplever å stadig ha et eller flere plagg som du innser at du ikke bruker lenger, og som føler at det sitter litt inne å “bare slenge dem i en container».

Kanskje du er glad i å fornye garderoben, fort blir lei av ting når du har brukt dem en stund, men allikevel er opptatt av å ta hensyn til miljøet vårt? Har du lyst til å bruke mindre penger på klær og tilbehør, drømmer du om et ryddig klesskap, og vil bruke mindre tid på å ta skippertak i skuffer og skap? Da er dette noe for deg!

HVORFOR ER DET GENIALT? Fellesskapet gir muligheter til å kombinere gleden over noe nytt i garderoben, med den gode samvittigheten gjenbruk gir.

Du kan spare penger, ha det ryddig i skapet/garderoben din, og ha lav terskel for å “sende noe videre”. Du kan glede deg over at andre får glede av det du ikke lenger bruker, og være et godt eksempel og inspirasjon for andre til å tenke på samme måte.

Ordningen gir muligheter til deg som elsker klær, mote stil og nærmest har det som hobby å jakte på det perfekte antrekket, men som opplever at dette etterlater garderoben som et overfylt kaos.

HVORDAN FUNGERER DET I PRAKSIS? Du kjøper et medlemskap i Fellesskapet vårt via vår nettside, hvor de betaler kr 99,- pr. mnd. for å bli med. Ved innmelding betaler man et administrasjonsgebyr på kr 99,-.

Medlemsbetingelsene finner du HER..

Levering og godskriving av poeng skjer i vår butikk på Torvet 1, Teie, i butikkens åpningstid. Ved første innlevering får du et poengkort av oss i butikken, med det antall poeng som ditt/dine plagg utløser. Ett poeng = 1 krone. Finn liste over hvilke plagg/typer produkt som utløser hvilke poengsummer ved å følge denne lenken. .

Finner du noe de liker . Neste gang du kommer, blir poeng lagt til eller trukket fra på dette kortet, ettersom du leverer inn eller kjøper noe i vårt fellesskap.

Alle plagg som blir levert inn, blir hengt opp og utstilt på lik linje med andre produkter vi har, i butikken vår på Nøtterøy. Alle butikkens kunder vil ha tilgang til å kjøpe disse klærne, men kun medlemmer kan levere inn, og bruke poeng til å handle.

FREMTIDSPLANER: Som medlem får du innloggings-ID til en en nettside der det fortløpende blir lagt ut bilder av plaggene som kommer inn til butikken. Her kan du holde deg oppdatert på hva som kommer inn, og slik kan du sikre deg de godbitene som passer for akkurat deg.

Ved lansering av konseptet 30.10.18 og frem til 01.01.19 vil medlemskapet betales via betalingssystem i vår fysiske butikk, i påvente av at elektronisk løsning skal ferdigstilt. I denne perioden har du mulighet til å bli medlems uten å betale innmeldingsavgiften. For å registrere deg, kom innom butikken i åpningstid, eller ta kontakt via mail på post@rippleway.no, eller på tlf. 93026464.

På et senere tidspunkt, når systemene er innarbeidet, vil poengene bli lagret elektronisk via medlemskapet ditt. Da får du et kort som lades med poeng elektronisk. Frem til dette er på plass, gjøres alt manuelt via stempelkort i butikken.

FellesSkapet fungerer lokalt rundt butikkens beliggenhet utenfor Tønsberg. Vi arbeider allerede fra oppstart også parallelt med løsninger for at kunder andre steder i landet skal kunne bli medlemmer.

Vi ønsker deg velkommen til FellesSkapet vårt!