Boody

Boody er et australsk merke som leverer bærekraftig kvalitet innen undertøy og basic-wear.
Boody ble opprettet i 2011 av to bestevenner som kombinerte sin lidenskap for mote og helse. Plaggene er laget av en supermyk viskose av bambus.
Bærekraftighet
All bambus Boody bruker er økologisk dyrket uten sprøytemidler, kunstgjødsel eller insektmidler. Bambus krever kun regnvann, og sparer miljøet for mange liter vann da det ikke trenger kunstig tilførsel av vann. Enda bedre – alt vannet brukt i produksjonsprosessen blir resirkulert og brukt på nytt.
Bambus plantasjer produserer 30% mer oksygen enn andre trær, og tar opp mer Co2 og andre drivhusgasser.
Bambus vokser fort! Noen sorter bambus kan vokse så fort som en meter om dagen. Nye stilker har også mulighet til å gro og bli høstet på nytt og på nytt.
Helse og egenskaper
Bambus har anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper fordi det inneholder et naturlig biologisk middel som forblir i stoffet selv om det blir vasket mange ganger. Denne egenskapen gjør også at materialet er luktresistent,  hypoallergenisk og puster godt.
Hvorfor har vi valgt boody?

Ganske enkelt fordi vi ikke har funnet noe annet merke som er bedre på komfort, passform, pris og funksjonalitet, OG som samtidig er brekraftig produsert, etisk forsvarlig og tilbyr 100% transparenthet om sin produksjonsprosess. Boody har gode verdier, gir oss en god følelse rundt produktene, og er en bestselger blant dere!