Bærekraft og Etikk

Det har etter hvert blitt en allment kjent sannhet at når produkter blir solgt til en pris som virker for god til å være sann, er det en realitet at det også finnes en mørk bakside, med forurensning og arbeidsforhold som utnytter mange av de mest vanskeligstilte i verden. Selvfølgelig ønsker Ingen av oss dette, men det kan allikevel være vanskelig å navigere gjennom et hav av leverandører og produsenter, og vite hva man faktisk kjøper. 

Det er derfor vi stiller strenge krav til alle våre leverandører, og kan tilby produkter som er produsert på en bærekraftig og etisk måte, slik at du kan være med på å ta et bedre valg. Vi kan med stolthet si at alle våre leverandører gir sine arbeidere forsvarlige humanitære arbeidsvilkår og levelønn, samtidig som de tar hensyn til miljø og bærekraft.  

Våre leverandører er alle opptatt av å gjøre noe godt for både planeten og mennesker når de produserer sine produkter. Handed By skaper en unik mulighet for et bedre liv for mange hundre kvinner og deres familier, når de produserer sine vesker og kurver i fattige områder i Kina og Vietnam. I tillegg bruker de resirkulert plast i produktene.

Vi er også stolte av å selge produkter fra både MUD og Boody, som begge har lave klimaavtrykk i sin produksjon av henholdsvis jeans og bambusviskose. Vi vet at både produksjon av jeans og fremstilling av viskose på den tradisjonelle måten er klimaverstinger og byr på helsefarlige arbeidsforhold, og da er det fint å vite at våre leverandører skaper trygge og gode forhold for sine arbeidere ved at de velger å produsere uten giftige kjemikalier og med f.eks lukkede vannsystemer som renser skyllevann for gjenbruk. 


 


Eldre innlegg Nyere innlegg


2 kommentarer
  • http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin 500mg Capsules boh.xjsy.rippleway.no.zff.bk http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

    uxurivocifoy den
  • http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500 Mg Dosage iau.kggv.rippleway.no.bwf.yw http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

    uqiqije den

Kommenter