Aphru Easy Living

Looken er dempet og sofistikert, Aphru lover sine kunder den stilfulle, men behagelige weekend-tur følelsen hver eneste dag. Aphru legger sin ære i å velge ut de fineste jerseykvaliteter fra de beste fabrikkene i verden, og plaggene vinner på snittet og hvordan materialene faller perfekt rundt kroppen.

Hvorfor har Rippleway valgt Aphru?

Fordi vi elsker hvordan man kan bygge en perfekt garderobe rundt noen basisplagg fra Aphru. Følelsen av å være elegant, stilsikker og samtidig ha det behagelig, gjør at man bruker favorittene sine dag ut og dag inn, i ulike antrekk. Plaggene er lettstelte, og er egnet for feriekofferten.

Bærekraft

Alt er laget av naturlige eller resirkulerte fibre og materialer, inkludert stoffer, knapper, tags og innpakning. Det blir ikke brukt noen skadelige kjemikalier i produksjonen. Alle plaggene er laget for å vare i mange år, og designet for å kunne brukes ved mange ulike anledninger.

Slik ble Aphru til, og i dag går kvinner i alle aldre og fra alle yrkesgrupper rundt i Aphru sin karakteristiske sofistikerte, comfy look.